En kampsport som passar alla

Ju-Jutsu är en kampsport som passar alla eftersom man tränar efter sina egna förutsättningar. Träningen är inriktad mot individuell utveckling där man tränar med varandra, både tjejer och killar. Klubben har erfarna instruktörer som alla är licensierade av Svenska Ju-jutsuförbundet. 

Efter några terminers träning innehåller Ju-jutsuträning allt; kast, slag, sparkar, kamp- och fallövningar, försvar mot vapen, handleds- och balansbrytningar etc. Losstagning från grepp i kropp och kläder samt pareringar innan attackerna nått sitt syfte är grundläggande ingredienser för träningen.

Dessutom har vi specialträning såsom boxpass och ne wasa (mattbrottning). Under boxpassen tränar vi med mitsar och kuddar. Ett härligt konditionspass där alla sinnen bör vara med! Ne wasa kan beskrivas som brottning med fasthållningar, ledlås och strypningar. Vi har också pass med lite snabbare och hårdare träning då vi tränar i civil träningsklädsel med skor för inomhusträning. 

För att krydda träningen bjuder vi in gästinstruktörer både inom vår egen och andra stilar. Håll utkik i kalendern! 

Kunskapstester, så kallade graderingar, sker med jämna intervaller varvid den tekniska kunskapen och den allmänna mognaden bedöms.

Anmäl dig här