Skolor

Vi håller gärna träningspass på era idrottsdagar eller andra skolaktiviteter, så att eleverna får testa på ju-jutsu som idrott.  

Vi har erfarenhet av att sköta träning på idrottsdagar och vid andra tillfällen. Vi kan komma till er eller arrangera träningen i vår egen dojo vid Täby Centrum. 

Eftersom vi söker aktivitetsstöd för vår barn- och ungdomsverksamhet kommer vi att ta upp närvaro under passen, namn och personnummer (6 siffror) & postnummer. Ha gärna en färdig lista med er.

Företag

Vi erbjuder gärna prova-på träning eller kurser vid företagsevenemang. Vi har erfarenhet av att hålla självförsvarskurser och prova-på tillfällen. Vi kan komma till er eller arrangera träningen i vår egen dojo vid Täby Centrum.

Bokning

Då våra instruktörer behöver ta ledigt från arbete eller studier bör bokning ske i god tid. Mejla till "info (@) tabyjujutsu.se " för mer information. Skriv ner era önskemål du har vad det gäller träningens längd, tid, plats eller annat. Skriv också vad för slags grupp det gäller och antal. Klubben tar ut en avgift.

Klädsel

T-shirt eller tröja med lång ärm, gympabyxor med långa ben. Skor behövs inte då vi tränar barfota. Ta med en egen vattenflaska!